Barri de Sants Montjuïc

Etiquetatge d’aliments processats

Com funcionarà el nou sistema d’etiquetatge d’aliments del Ministeri de Sanitat? Els experts opinen al ‘Hashtag Barcelona‘ sobre el NutriScore, que entrarà en vigor d’aquí a un any. Creuen que permetrà veure de manera més visual quina és la base de l’aliment, però també reclamen una millor educació nutricional. N’hem parlat amb:

Recupera el debat complet aquí (cada dia, 9 a 10 h).

Nou hotel al 22@

El dia de la tercera jornada de la vaga dels metges d’atenció primària, parlem també de la protesta veïnal contra la construcció d’un nou hotel al 22@ amb Albert València, membre de la Taula Eix Pere IV.

Falta de voluntaris pel Gran Recapte d’Aliments

Hem parlat de la falta de voluntaris per la desena edició del Gran Recapte d’aliments, els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Entrevista amb Sabine Hindersin, coordinadora del Gran Recapte.

Actualitat a les xarxes

El Toni Noguera ens parla de l’homenatge amb una mica de mofa i befa als professors pel #DiaDelMestre. Josep Borrell és un altre dels protagonistes per unes polèmiques declaracions sobre la història dels Estats Units i per la multa de 30.000 € que li ha imposat la CNMV per la venda d’accions d’Abengoa. I, mentrestant, els usuaris comparteixen els seus problemes econòmics sota l’etiqueta #CuentaTuPobreza.

La Fonoteca

En la secció de ‘La Fonoteca’ d’en Nil Via avui hi trobem els millors talls de veu i músiques vinculades a una editorial barcelonina que és tot un referent de l’edició independent en català. És Quaderns Crema, al voltant de la qual s’ha articulat un grup d’escriptors de gran importància com són J.V. Foix, Sergi Pàmies o Quim Monzó.

Si voleu escoltar el programa sencer aquí el teniu: