Ada Colau manté la celebració del plenari aquest divendres 21-D

, encara que sigui una jornada de mobilitzacions al carrer. N’hem parlat aquest dimecres a ‘El matí de Barcelona’, en què també hem explicat tots els detalls de l’acte d’entrega de la Bota d’Or a Leo Messi a l’Antiga Fàbrica Damm. I, quan falta menys d’una setmana per Nadal, hem plantejat un debat sobre el valor pedagògic del joc i el dret dels infants a jugar.


La importància de jugar

Segons la Convenció dels Drets de l’Infant, els menuts tenen dret a gaudir del joc, així com del descans, el lleure i l’oci. Al ‘Hashtag Barcelona‘ d’aquest dimecres hem parlat del valor pedagògic del joc, de quines són les joguines més buscades aquest Nadal i de com serà la joguina del futur amb:

  • Jaume Bantulà, membre de l’Observatori del Joc Infantil i professor de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport
  • Oriol Comas, director del Dau Barcelona festival del joc
  • Maria Antònia Pujol, pedagoga i professora honorífica de la UB
  • Jordi Damiá, professor d’EAE Business School
  • Marga Julià, membre de la comissió de gènere de l’Associació de Famílies de l’escola Fructuós Gelabret

Segueix el debat en directe aquí, cada dia, de dilluns a divendres, de 9 a 10h:

 

L’Ajuntament manté el ple del 21-D

L’Ajuntament ha decidit mantenir el plenari de divendres

, malgrat les diverses mobilitzacions previstes contra la celebració del Consell de Ministres a la Llotja de Mar. ERC havia demanat que s’avancés a dilluns i la CUP, que se suspengués. El portaveu del Grup Municipal d’ERC, Jordi Coronas, diu que marxaran del ple per sumar-se a les protestes:

Messi rep la cinquena Bota d’Or

Leo Messi

ja ha superat a Cristiano Ronaldo, amb qui fins ara estaven empatats a quatre botes d’or. El davanter argentí del Barça va rebre ahir la cinquena, després de marcar 34 gols a la Lliga, la temporada passada. El nostre company de ‘btv esports‘, Raúl Muñoz, ens explica tots els detalls de la cerimònia d’entrega, celebrada ahir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm:

L’actualitat a les xarxes

Debats ètics i morals a les xarxes socials: quins són els límits de l’humor? Es pot fer mofa i befa de tot? I què passa si Willy Toledo es caga amb deunostrosenyor? Per sort, a part de tots aquests temes, tenim primàries a Barcelona i candidats disposats a demostrar de totes totes que són catalans amb tots els cognoms corresponents. Ens ho explica el Toni Noguera:

La fonoteca

Quin era el regal estrella de Reis de fa 20 anys? Quin any va ser el primer discurs d’un president de la Generalitat per Cap d’Any? Nil Via entra aquest dimecres a ‘La fonoteca’ per recuperar les veus de les festes de Nadal del passat:

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: