Imatge de la Vila de Gràcia

L’aposta de l’Ajuntament per la superilla de la Dreta de l’Eixample genera dubtes entre veïns i comerciants, que volen conèixer de primera mà quins han estat els efectes de la superilla pel comerç i el veïnat de Sant Antoni. Aquest és el tema del ‘Hashtag Barcelona‘ d’aquest dijous. Els recels dels treballadors del Zoo sobre el futur d’aquest equipament és una altra de les qüestions destacades d’“El matí de Barcelona”.


La superilla de Sant Antoni, model per la del carrer Girona?

Els veïns i comerciants de la Dreta de l’Eixample demanen saber quin ha estat el resultat de la superilla de Sant Antoni, abans que comenci la pacificació del carrer Girona. Aquest dijous, representants dels dos barris intercanvien experiències sobre el model de superilla, al ‘Hashtag Barcelona’. En parlem amb:

Segueix el debat en directe, aquí, cada dia, de 9h a 10h:


El futur del Zoo

La Comissió d’Ecologia ha deixat el futur del Zoo de Barcelona més obert que mai i amb un niu d’incògnites damunt la taula. Ha aprovat dues propostes de futur amb plantejaments contradictoris. D’una banda, el Pla estratègic, que aposta per mantenir una activitat similar durant les properes dècades, i,  de l’altra, la iniciativa ciutadana Zoo XXI, que restringeix a només 11 les espècies. En parlem amb Rosana Gallego, de la secció sindical de la UGT al Zoo de Barcelona:


Dues manifestacions pel 17 de febrer?

La manifestació a Barcelona contra Pedro Sanchez coincidirà el diumenge amb una altra protesta pel dret a l’espai públic del veïnat amb gos. Espai Gos, que ha convocat la protesta, demana a Interior que no autoritzi la manifestació de les entitats espanyolistes. En parlem amb Àngela Coll, portaveu de la plataforma Espai Gos Barcelona:


L’actualitat a les xarxes

L’acusació del judici al procés ha respost i alguns usuaris de les xarxes socials, molts dels quals se senten identificats com “la muralla humana”, se’n fan creus. A més, els pressupostos obtenen el NO definitiu de totes les forces que els podrien haver fet possibles, però potser Frozen és un tema més interessant. Ens ho explica el Toni Noguera:


Tardor calenta

L’Àlex Solà analitza amb humor com han tractat els diaris les informacions dels últims dies:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: