Turistes al Turó de la Rovira

Incertesa sobre el Mobile

La celebració del Mobile World Congress (MWC) penja d’un fil, després que una trentena de companyies han anunciat que no hi participaran per la crisi del coronavirus. Els organitzadors, GSMA, es reuniran divendres per decidir si mantenen el congrés, malgrat tot. L’Ajuntament de Barcelona no contempla la possibilitat de suspendre o ajornar la cita, de moment. Mentrestant, els treballadors de la Fira de Barcelona continuen amb els preparatius. Carlos del Barrio, secretari de Política Sectorial i Sostenibilitat de CCOO de Catalunya, reclama que no es faci pagar als treballadors una possible cancel·lació del congrés i hi veu interessos econòmics:

Ferran Lalueza, professor de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC, parla de la gestió de la crisi que estan fent les empreses:


Quin ha de ser el model turístic de Barcelona?

El 2019, van visitar la ciutat prop de 12 milions de persones i Barcelona s’ha consolidat com a una de les principals destinacions urbanes europees. L’economia de serveis destinada al turisme ha transformat bona part de la ciutat en molt pocs anys i l’Ajuntament ja ha posat sobre la taula la necessitat de redistribuir el turisme. En parlem amb:


Xarxes

El més destacat de l’actualitat a les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Sabor de Gràcia celebra 25 anys

El Palau de la Música va acollir fa una setmana el concert de celebració del 25è aniversari de Sabor de Gràcia. Per commemorar aquesta fita, el grup ha publicat un nou disc, titulat ‘Estamos en la onda’. El cantant de Sabor de Gràcia, Sicus Carbonell, ens el presenta en directe:

Aquí teniu l’actuació que ens ha fet en directe a l’estudi:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: