El saló immobiliari The Districit continuarà Barcelona malgrat les protestes de diversos moviments socials, que aquest dimecres van tacar amb pintura diversos assistents que volien accedir al recinte. L’empresa organitzadora, Next Business Exhibitions (Nebext), s’ha compromès a seguir a la ciutat i ha anunciat un contracte fins al 2025.

Dates tancades per al 2024

Nebext desmenteix així que tinguin cap intenció de traslladar-se a Màlaga, tal com apuntaven alguns mitjans. De fet, fonts de l’empresa expliquen que sobre la taula no hi ha ni aquesta ni cap altra ciutat. Al contrari, remarquen que ja hi ha dates tancades per a l’edició del 2024: l’any vinent, The District obrirà les portes a Barcelona del 25 al 27 de setembre.

La d’aquest 2023 és la segona edició del saló immobiliari i les protestes s’han repetit per segona vegada. Aquet dimecres s’hi van aplegar diverses entitats en defensa de l’habitatge, com la PAH, del moviment ecologista i contra el creixement turístic. La mobilització va acabar amb moments de tensió amb els Mossos d’Esquadra i una persona detinguda.

The District acaba aquest dijous, després de tres dies en què es preveu arribar als 10.000 assistents. Hi són presents un centenar de fons d’inversió i entre 300 i 400 empreses.