Nokia, Deutsche Telekom, British Telecom i Vodafone han estat les darreres empreses que han anunciat que no assistiran al Mobile World Congress per por al coronavirus abans que es donés a conèixer la cancel·lació del congrés aquest dimecres. La companyia finlandesa (Nokia) hi tenia previst un estand de grans dimensions i era una de les empreses amb més pes al congrés. Amb anterioritat, més d’una trentena de companyies ja n’havien suspès la participació en l’edició d’enguany.

Vodafone -que es membre de la junta del GSMA- ha anunciat la seva renúncia en un comunicat a través de Twitter.

Segons ha sabut betevé, Orange España havia decidit mantenir la seva participació al MWC a l’espera del que decidís l’organització del certamen: “Orange encara no ha pres cap decisió sobre el MWC. Estem esperant una nova comunicació de la GSMA sobre l’esdeveniment”, ha dit l’empresa poques hores abans de l’anunci de la suspensió.

Vist aquest escenari de degoteig constant de companyies que diuen adeu al MWC, GSMA ha avançat la reunió que tenia previst aquest divendres i l’ha fet aquest dimecres; una trobada on finalment ha decidit cancel·lar el congrés. A la reunió han assistit teleoperadores internacionals que formen part de l’organització -com Deutsche Telekom- que prèviament havien anunciat que no participarien a la fira.