Des d’aquest dilluns fins al 20 d’agost, el mercat municipal de Lesseps se sotmetrà a una important remodelació. Els treballs han de servir per millorar la comunicació entre les dues plantes de l’equipament i l’accessibilitat dels espais. Per aconseguir-ho, s’instal·laran dos ascensors amb capacitat per a 10 persones que substituiran les dues escales mecàniques existents. També està prevista la instal·lació d’una nova escala metàl·lica al voltant del calaix dels ascensors. D’aquesta manera es vol aconseguir recuperar espai útil per millorar-ne el pas.

Reordenació de les parades

D’altra banda, les parades també seran objecte de remodelació. Durant aquestes setmanes es durà a terme una reordenació per aconseguir un espai més obert i atractiu visualment. En aquest sentit, s’enderrocarà una de les parades que actualment es troben en desús, situada sota l’escala de pujada a la planta primera.

Les obres, que tindran un cost de 369.583,30 €, volen tornar a posicionar el Mercat de Lesseps en el seu entorn comercial i millorar-ne el funcionament. Aquesta serà la primera remodelació del mercat —construït el 1974— des de l’any 2000, quan se’n van millorar els serveis, s’hi van instal·lar les escales mecàniques i es va fer una primera millora dels accessos. Actualment, té una superfície de poc més de 300 metres quadrats i disposa de 30 establiments.