És el tercer any consecutiu que la basílica de la Sagrada Família organitza l’Adoració de l’Infant de la façana del Naixement, una activitat que ja es va fer per primera vegada el desembre de 1969. La tradició recuperada ha atret més de 400 visitants la primera de les tres tardes en què l’escala estarà disponible, entre les 18 i les 10 h, per veure de prop les figures protagonistes de la Sagrada Família.

Hi han assistit  famílies, entre les quals hi havia sobretot nens i nenes entusiasmats, i també nombrosos grups de turistes vinguts de diferents països. “He estat molt sorpresa, perquè sempre passo per davant de la Sagrada Família però mai m’havia imaginat ser-hi tant a prop”, diu una de les persones que ha pujat a l’escala per veure l’escena de l’Infant. Tothom que hi arribava no volia perdre’s l’oportunitat de fer-se fotografies des de tan a prop al monument.

L’activitat ha estat inaugurada i amenitzada per prop de 70 nens i nenes de diferents corals de Barcelona, que han cantat nadales i cançons conegudes com “Let it go”, de la banda sonora de la pel·lícula ‘Frozen’.