Aquesta reducció dels horaris implica que els diferents establiments podran treure les taules al carrer de diumenge a dijous de vuit del matí a 11 de la nit. I els divendres, dissabtes i vigílies de festius, fins a les 12. Els restauradors expliquen que aquests nous horaris els causen pèrdues econòmiques perquè per als establiments que realitzen sopars implica no poder fer un segon torn a les nits.

La nova normativa horària de les terrasses de la plaça s’ha aprovat com a resposta als informes d’impacte acústic realitzats l’any 2016. En sis de les 17 sonometries que es van realitzar es van superar els límits establerts a l’ordenança de medi ambient. Tot i això, els propietaris consideren que els problemes de soroll, dels quals es queixen els veïns, no són només per les terrasses, ja que també se celebren festes populars i manifestacions. Per aquest motiu, diuen que no descarten seguir els passos dels restauradors de Blai i Blesa i recórrer a la justícia per poder tornar al seu horari habitual.

Per la seva banda, alguns veïns consideren que aquesta reducció no és suficient. Jaume Layola , de l’Associació de Veïns Cercle de Sants, voldria que tornessin a l’horari antic, pel qual les terrasses tancaven a les 22.30 h. A més, també considera que són necessàries altres mesures: “Que l’Ajuntament ho reconsideri i posi uns jardins o alguna cosa per esmorteir el soroll. No podem viure en aquestes condicions”, afirma.