Els sindicats han fet una crida a la mobilització del proper 14 de novembre, jornada de vaga general a tot Europa, que consideren que serà una jornada històrica. La plataforma Prou Retallades destaca la importància que la protesta s’estengui a diversos països. Aquest divendres es formalitzarà la convocatòria d’aturades.

Els membres de la plataforma consideren que, més enllà de les aturades, serà un dia crucial per protestar contra les polítiques d’austeritat que afecten gran part dels estats europeus. A Catalunya, a més, consideren que el fet que la vaga coincideixi amb la campanya electoral contribuirà a obrir el debat sobre el model social que proposen els partits polítics.

Pel que fa a les mobilitzacions, per a les quals estan elaborant un calendari, volen que siguin pacífiques i que no es repeteixin les imatges d’incidents i càrregues policials que es van veure en les darreres vagues generals. Per a evitar-ho, la plataforma Prou Retallades vol iniciar converses amb el Departament d’Interior per proposar mesures com ara la retirada de contenidors i altres objectes de mobiliari urbà, i dissuadir així les persones que vulguin anar a la manifestació amb la intenció de provocar aldarulls.