Isidre Gironès és, des d’aquest dijous, el màxim representant del Gremi de Restauració de Barcelona i suma les funcions de president al càrrec que ja ostentava i que segueix ostentant, la vicepresidència primera. Aquest traspàs s’ha produït després que el fins ara president, Salva Vendrell, hagi presentat la dimissió.

Gironès, de 83 anys, va començar a treballar al sector de la restauració amb 14 anys. L’any 1970 va fundar el restaurant Ca l’Isidre, un dels establiments més arrelats, reconeguts i emblemàtics del barri del Raval. En aquests moments és la seva filla, Núria Gironès, qui es troba al capdavant del negoci. 

Roger Pallarols renova en el càrrec de director

D’altra banda, la junta directiva del gremi, en la sessió celebrada avui, ha acordat per unanimitat renovar la confiança dipositada en la figura del director, Roger Pallarols, i del seu equip per als propers 10 anys. L’òrgan ha valorat la tasca desenvolupada per Pallarols des de la seva incorporació, l’any 2013, i ha destacat, entre d’altres, processos d’èxit recents com la consolidació de les terrasses que es van autoritzar durant la pandèmia i l’acord sobre la taxa. La junta també ha acordat seguir denunciant l’incompliment normatiu generalitzat que es produeix, aparentment de forma impune, en l’àmbit de les fleques amb degustació.