Del 6 al 8 de juny se celebra al recinte firal de Montjuïc el Saló Internacional de la Logística i la Manutenció . L’edició d’enguany recupera l’anomenada Nit de la logística,  un gran sopar de gala que s’havia fet fins fa set anys i que aplega persones del sector perquè puguin fer contactes i negocis. En aquesta edició l’esdeveniment es farà dimecres, 7 de juny, a l’Estació de França i s’hi atorgaran els premis SIL 2017, que premien les empreses que han destacat durant l’any amb projectes innovadors, sostenibles o d’èxit. El treball en xarxa és una de les apostes d’enguany perquè el saló vol que les empreses participants puguin fer el màxim de negoci i contactes possibles. Per això la cita també s’ha fet coincidir amb la primera edició de l’eDelivery Barcelona Expo & Congress, un saló centrat en la logística i l’entrega com a principals reptes del comerç en línia.

SIL Barcelona International Congress

Dins del SIL se celebra el congrés internacional del sector amb 25 sessions i més de 220 ponents en què empreses líders del sector presentaran diversos casos d’èxit i taules rodones sobre sectors com el gran consum, l’alimentació, la farmàcia o la salut.

El SIL 2017 comptarà amb una participació destacada de la comunitat autònoma d’Andalusia que, amb un estand de 200 m2, mostrarà el potencial de la regió com a plataforma logística del sud d’Europa. Es prestarà especial atenció als seu sistema portuari com a porta d’entrada i sortida de mercaderies.