(ACN) El president de Foment del Treball, Josep-Lluís Sánchez Llibre, admet que la cancel·lació del MWC suposarà pèrdues milionàries, que ha xifrat al voltant dels 500 milions d’euros, però diu que cal “passar pàgina d’aquest virus maleït” i buscar “oportunitats de futur garantint més edicions del congrés més enllà del 2021”.

Sánchez Llibre assegura que és una “pèssima notícia” per a l’economia catalana i espanyola però creu que la pèrdua d’expositors havia fet “inviable” l’esdeveniment. “Quan perds clients no hi ha altra solució que la cancel·lació”, ha dit. En aquest sentit, ha afirmat que comprèn la decisió de la GSMA, els organitzadors del congrés. Aquest dijous han explicat que la situació feia inviable celebrar el congrés.

El president de Foment del Treball ha firmat des de Madrid que “a ningú no li agrada que hi hagi una cancel·lació però quan perds clients no queda una altra solució”, ha insistit. Amb tot, ha dit que cal “passar pàgina d’aquest maleït virus” i s’ha mostrat esperançat que res tornarà a truncar noves edicions. “El congrés no ha deixat de ser un èxit i, si no hagués estat per aquest virus, no hi hauria hagut cap problema”, ha afegit.