fira cphi barcelona 2023

Fira de Barcelona serà el 2023 la seu del CPHI, la fira més gran del món de la indústria farmacèutica, que reuneix més de 1.800 expositors i més de 40.000 visitants de 167 països, i preveu ocupar la pràctica totalitat del recinte de Gran Via. D’aquesta manera, la institució firal reforça el seu posicionament com a tractor de grans esdeveniments internacionals, especialment els focalitzats en sectors de la salut i la tecnologia.

Després de l’edició d’enguany, que ha tingut lloc a Frankfurt, la convocatòria del 2023 se celebrarà del 24 al 26 d’octubre al recinte de Gran Via, que ja el va acollir el 2016. L’esdeveniment, organitzat per Informa Markets, s’ha consolidat com la trobada líder per a la indústria farmacèutica i química a escala mundial i es replica amb edicions locals a la Xina, l’Índia, el Japó, Corea, Europa, els Estats Units, l’Orient Mitjà i el sud-est asiàtic.

Barcelona, “la ciutat perfecta”

Orhan Caglayan, director del grup Informa Markets, assegura que “estem molt il·lusionats de tornar a Barcelona per celebrar una nova edició del CPHI, ja que és la ciutat perfecta per acollir un esdeveniment líder com el nostre, tant pel seu modern recinte firal, com per les seves infraestructures, connectivitat, professionalitat, clima i gastronomia. Comencem a preparar ja amb els nostres ‘partners’ de Fira de Barcelona una propera edició que estem segurs que serà tot un èxit“.

CPHI Barcelona mostrarà les últimes innovacions en totes les àrees de la indústria farmacèutica, des dels ingredients i els genèrics fins a les càpsules i els excipients, passant per la maquinària, l’envasament o els productes biofarmacèutics. Reunirà les principals i més innovadores empreses farmacèutiques i desenvolupadors de fàrmacs, juntament amb consultors i proveïdors de serveis. L’esdeveniment inclou tant una exposició com un congrés en el qual es debatran els principals reptes per al futur del sector.

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, destaca que “l’arribada d’una fira d’aquestes dimensions reforça el paper de Fira com a seu d’esdeveniments mundials de primer nivell, especialment en l’àmbit mèdic i tecnològic, però és sobretot una gran notícia per a la ciutat i el seu entorn, ja que l’impacte i llegat d’una fira d’aquestes característiques en termes de negoci, innovació, oportunitats i posicionament és de gran rellevància”.

Barcelona, capital d’esdeveniments mèdics i farmacèutics

L’anunci de l’arribada del CPHI a Fira se suma als més de 30 esdeveniments mèdics i científics que la institució ha celebrat enguany en els recintes de Gran Via, Montjuïc i al CCIB, i a l’intens calendari de certàmens d’aquests camps que prepara per al 2023 com Infarma, el congrés europeu d’Arrítmia Cardíaca (EHRA) i d’Imatge Cardiovascular (EACVI), així com els congressos mundials de Medicina Gastrointestinal, Càncer Ginecològic, del Parkinson o de malalties del cervell (ECNP).