Platges plenes, dutxes en marxa, cues i terrasses a ple rendiment. Com si fos estiu. L'agost no ha estat bo per als xiringuitos de la platja de la ciutat. Però ara aquest octubre d'altes temperatures els dóna una segona oportunitat. EDUARD ROCA cambrer "La veritat que ens ajudarà a veure si salvem la temporada perquè ha estat fluixeta amb les pluges" AITOR MARTINEZ cambrer "Estamos notando muchisima diferencia respecto el año pasado, muchisima gente más" I no és una qüestió de quantitat només, sinó també de qualitat. EDUARD ROCA cambrer "Diguem-ne que es un turisme que no és com el de l'agost. Ve amb més quartos a l'octubre" NÚRIA PERAIRE / CRISTINA GARCIA "Aquí a la platja aquest octubre càlid agrada d'alló més als turistes. Però si ens endinsem cap al barri, a la Barceloneta els veïns preferirien que ja fes una mica més de fred perquè la presència dels turistes continua generant polèmica" VEÏNS "Se puede ir a todos los sitios mucho més tranquilo, se puede pasear tranquilo por la calle, los inviernos sí que es cierto" "A veure si fa una època glacial i no ve ningú més, no estaria malament" Mentre les temperatures ho permetin, estaran plenes les terrasses i les caixes.

Avui el dia ha tingut temperatures pròpies de l’agost, tal com ve sent habitual aquest octubre. S’està vivint un estiu tardà que els responsables dels xiringuitos de les platges de Barcelona veuen amb molt bons ulls.

Després de no haver fet gaire calaix a l’agost, a causa de les pluges que han allunyat els turistes de les platges, ara aquest octubre càlid els dóna una segona oportunitat. Esperen augmentar la facturació.

La llicència els permet obrir fins a finals de novembre, si les temperatures ajuden, aquest any podran allargar la temporada amb més garanties.

Alguns veïns del barri de la Barceloneta, a tocar de la platja, ho veuen diferent. Prefereixen que ja arribi l’hivern perquè els turistes siguin menys nombrosos.