"Escolta, a com tenim el llobarro? / A 32. / És salvatge o de piscifactoria? / Segur? / Home, de piscifactoria..." El Joaquim ja té els deures fets per a aquesta nit, però com molts altres compradors, ha de pensar també en els dinars dels pròxims dies. JOAQUIM NICOLAU "Al matí hem comprat altres coses, però ara això és la rematada final. Venim a mirar l'ambient i si alguna cosa ens agrada i ens sembla que per casa ha d'anar bé, l'agafarem." "Quan queden poques hores per al sopar de Nadal, resulta ja difícil trobar peix fresc perquè hi ha parades com aquesta que fins i tot han abaixat la persiana. En canvi, les de marisc segueixen ben actives i encara és possible aconseguir bones peces fins a l'últim moment." GEMMA BOSCH "Esta mañana hemos vendido muchísimo y esta tarde la gente continúa comprando. Pero a las 8 ya nos vamos, nos duchamos y a celebrar la Nochebuena, como todo el mundo." A més de peix i marisc, s'han venut bé els productes imprescindibles per a un bon menú nadalenc. MONTSERRAT i ESPERANZA "Hago unos entremeses, hago canelones y hago unas espalditas al horno. Jo faig canelons i un pica-pica, un bon vermut i una bona amanida, i després el turrons, el xampany." REBECA HU "Yo como a lo catalán, escudella i carn d'olla, carne a la brasa, al horno, pierna de cordero al horno..." CRISTIAN HUMBRIA "Sí que és veritat que hem tingut molta feina tant ahir com avui que la gent encarregava les seves comandes, però fins i tot a última hora, la gent que fa alguna comanda sempre demana alguna cosa que potser s'ha deixat o que necessiti a última hora." Venedors satisfets i clients ben abastits, els ingredients necessaris per passar un bon Nadal.
Els paradistes asseguren que, tot i la crisi, estan satisfets amb les vendes de Nadal, sobretot amb les d’última hora. Molts ciutadans han aprofitat aquest matí de dimarts per fer les últimes compres, ja sigui per falta de temps o per buscar el producte més fresc. Algunes parades també obren a la tarda per poder fer l’última compra per al sopar de Nadal.