Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson són els cinc joves que formen el grup One Direction. Una banda britànica -tot i que Horan és irlandès- que va néixer l’any 2010 quan es van presentar al concurs The X Factor, al Regne Unit.

Acabada la competició, en què van quedar tercers, els One Direction van aconseguir un contracte discogràfic en virtut del qual ja han editat dos discos: ‘Up All Night’ (2011) i ‘Take Me Home’ (2012). Aquests dos àlbums els han situat a les primers posicions de les llistes de vendes d’una trentena de països i els han convertit en un fenomen mundial, amb uns vuit milions de discos venuts. En l’actualitat, són la banda juvenil de més èxit i estan immersos en una gira (Take Me Home Tour) amb 118 concerts previstos per a aquest any. El tour també passarà per casa nostra: el 22 de maig actuaran al Pavelló Olímpic de Badalona, una cita per a la qual ja hi ha les entrades esgotades des de fa mesos.

L’altra prova del seu èxit és que disposen de botigues pròpies en què els fans poden comprar tot tipus de marxandatge sobre el grup: pòsters, tasses, samarretes, llibres… Se n’han inaugurat a Nova York, Sidney, Brisbane, Chicago o Estocolm. I des d’aquest dissabte, també a Barcelona. Des de primera hora del matí, desenes de seguidors del grup han fet cua per ser els primers a entrar a l’establiment.

L’establiment -dissenyat com una “pop-up store” (botiga temporal) estarà obert fins al dia 6 d’abril i espera ser el punt de reunió per a tots els fans de One Direction a Barcelona. La botiga, amb 150 metres quadrats de superfície, està ubicada al 434 de l’avinguda Diagonal, entre Pau Claris i Roger de Llúria.