DESIRÉE VIVANCO "1 de marzo de 1994 en Canadá, London, Ontario. Hospital Saint Jules. Nació a las 12:56:08 en la habitación 126. Era un día lluvioso, un martes." Ho saben tot de Justin Bieber i fa molts dies que esperaven veure'l a Barcelona. CARMEN IBÁÑEZ "És el meu ídol perquè m'agrada tot, d'ell. M'agrada com és. Les seves cançons... És molt guapo, m'agrada tot." Hores abans del concert, els voltants del Palau Sant Jordi ha quedat ple. Sobretot s'hi han vist moltes adolescents, vestides majoritàriament de color lila, el preferit del cantant. També adults. Soferts pares i mares que han acompanyat els seus fills des d'arreu de l'Estat. MARI CARMEN VELÁZQUEZ "Llevo ya 2 días aquí esperando en la cola para que las niñas vean Justin Bieber. Como tu comprenderás, soy una madre sufridora como todas las demás porque llevamos pasando un frío tremendo. Todo por nuestras hijas. Han sacado muy buenas notas y se lo merecen." Després d'esperar una bona estona a la cua, a un quart de 7, s'ha viscut un dels moments més esperats: obertura de portes i corredisses per aconseguir un bon lloc durant el concert. L'accés al Palau Sant Jordi ha començat tard i a més a més s'ha fet a poc a poc. Això ha fet que part del públic assistent s'hagi perdut l'actuació dels dos teloners de la nit. Una situació que ha generat crítiques per part dels fans de Justin Bieber. I mentre els joves eren ja a dins del recinte, l'espera ha continuat per a alguns pares que no tenien entrades per a l'espectacle. ÁNGELES PÉREZ "Ai, sacrificio por las niñas, qué vamos a hacer. Lo haremos por ellas. Ellas disfrutan, ellas lo viven, pues ya está. Nosotros pues aquí, sufriendo." I com els pares, les càmeres de televisió tampoc no han accedit al Sant Jordi. L'organització no ha permès gravar imatges del concert.

És la segona vegada que Justin Bieber actua a Barcelona i el canadenc ha tornat a generar molta expectació. De fet, tot i que la majoria dels assistents al concert han arribat entre ahir i avui al Palau Sant Jordi, els fans més fidels van acampar davant del recinte el 23 de febrer passat.

L’obertura de portes per entrar al Palau Sant Jordi ha començat amb retard i s’ha fet a poc a poc, de manera que alguns dels assistents s’han perdut les interpretacions dels dos teloners de la nit: Cody Simpson i Carly Rae Jepsen.

Durant el concert, que ha començat amb cinquanta minuts de retard, Bieber ha repassat alguns dels temes que l’han fet popular, com ara ‘Baby’, ‘Somebody to love’, ‘As long as you love me’ o ‘Beauty and the Beat’.