XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Volem que els emprenedors i els empresaris d'aquí i d'arreu del món tinguin Barcelona com a referent d'activitat econòmica. Tinguin els serveis que necessiten per portar a terme els seus projectes. Això que sembla molt fàcil, en ocasions és molt difícil. MIQUEL VALLS, president de la Cambra de Comerç "Aquí és on diem que u més u sumem tres. Sumem tota la força de dues institucions amb experiència de col·laboració d'anys. Nosaltres posarem tots els recursos."

En l’acte de signatura del protocol, l’alcalde, Xavier Trias, i el president de la Cambra, Miquel Valls, han coincidit que l’Oficina busca “fer la vida més fàcil a empresaris i emprenedors”. Tot plegat per assolir una relació molt “més àgil” amb l’Administració. Al juliol està previst que s’hagi definit tota la cartera de serveis que podrà oferir l’Oficina per poder-se inaugurar a l’octubre.

A banda de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, el Media-TIC serà la seu també del Data Resource Center, un espai per atendre delegacions internacionals d’empreses interessades en Barcelona. A més, es crearà la figura de l’Agent Barcelona Empresa, una mena de “gestor de comptes”, ha dit Valls, que assessorarà els empresaris en allò que necessitin.