gelats lidl

La cadena de supermercats Lidl ha emès un comunicat en què recomana “no consumir sota cap circumstància” els gelats Bon Gelati Bourbon amb gust de vainilla i en envasos de 2500 ml que tinguin una data de caducitat compresa entre els dies 21 i 22 de setembre del 2025.

En el comunicat expliquen que en aquest producte hi ha la possibilitat que s’hi trobin fragments metàl·lics i plàstics i, per això, demanen als consumidors que retornin el producte. L’empresa explica que de manera preventiva també s’han retirat de la venda els productes que podrien estar afectats.

La devolució d’aquests productes es pot fer en qualsevol establiment de la cadena i no cal presentar el tiquet de compra. El fabricant Lidl Stiftung & Co. KG. demana disculpes als clients afectats.

També l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha estat informada de l’incident per part de les autoritats sanitàries d’Alemanya. La detecció d’aquests contaminants físics es va fer durant els controls interns del fabricant.