Aquest dimecres al matí han desnonat l’encarregat d’un bar emblemàtic del Parc i la Llacuna del Poblenou, el Com-Tu, al carrer de Pere IV. Tot plegat ve d’un embolic amb l’herència del pare d’Eloi Joanola —l’encarregat— que ha acabat amb el bar en mans dels germanastres. Joanola ha explicat a betevé que va intentar pactar un bocí de l’herència amb la família però no ha pogut ser.

Assessorat pel seu advocat, va deixar de pagar el lloguer del bar perquè, segons el lletrat, “ell hi té dret” i també el considera propietari. És aleshores quan els germanastres van posar una demanda per impagament i finalment han aconseguit fer-lo fora.

Concentració veïnal de suport

Una quarantena de persones s’han concentrat aquest dimecres al matí davant del local per intentar evitar-ho, però finalment el llançament s’ha executat.

Eloi Joanola ha entregat les claus del local amb la condició que el deixessin tornar a recollir pertinences. Feia 30 anys, des del juliol del 1992, que el Com-Tu servia al barri, però anteriorment el local havia estat un taller mecànic, propietat de la família, on fins i tot havia treballat el seu avi.