CARINA MEJÍAS, presidenta del grup municipal de Ciutadans "La senyora Colau només encerta quan rectifica. S'ha vist obligada a rectificar cadascuna de les decisions irresponsables que ha pres durant el primer mes de mandat, que ha estat ple de gesticulacions de cara a la galeria." JORDI CORONAS regidor d'ERC Ada Colau i el seu govern no estan prou al cas d'aquests temes que són molt importants. NO veiem que tingui un model de ciutat. No ho tenim clar. Ella va venent model de ciutat a cop de titular de premsa i potser ja va sent hora que se n'adoni que el model de ciutat es construeix treballant molt i fent la feina, no fent titulars de premsa.

A principis de juliol la nova alcaldia d’Ada Colau va suspendre la concessió de llicències d’allotjaments turístics, però ara el fons d’inversió que va comprar la Torre Agbar ha anunciat que tirarà endavant la seva proposta de crear un hotel de luxe a l’edifici, justificant que van sol·licitar el certificat de règim urbanístic abans que s’apliqués la moratòria.

Carina Mejías, presidenta del grup municipal de Ciutadans considera que l’alcaldessa “s’ha vist obligada a rectificar cadascuna de les decisions irresponsables que ha pres durant el primer mes de mandat”, mentre que segons Jordi Coronas, d’ERC, “no veiem que Colau tingui un model de ciutat”.

Des del PP, Alberto Fernández Díaz ha dit que “una cosa és que es revisi la implantació d’hotels a les zones de més concentració, i una altra és que aquesta prohibició s’estengui a tot Barcelona, incloent barris o districtes on no hi ha conflicte turístic”.