La tarda ha començat amb força a les botigues del centre. El quart festiu amb establiments oberts registra, doncs, una afluència de gent que ha anat en augment al llarg del dia. Però, tot i que els establiments són un continu entrar i sortir, el cert és que les vendes estan parades. EMILIANO MAROTO, secretari general adjunt de la Confederació de Comerç "Hi ha molta gent que està passejant i mirant, la prova la tens de que hi ha molt poca bossa... si que és cert que la gent, cada any passa eh, agafa molta referència del que vol comprar de cara a rebaixes que aquest és el mal que podem tenir si el temps no canvia" Hi ha, però, qui sí que ha aprofitat el festiu per sortir i començar a preparar el canvi d'armari. Una imatge que hem trobat també en alguns centres comercials. "Des d'ara i fins a finals d'any encara queden altres festius com el d'avui en què les botigues estaran obertes. Són el 6, el 8, el 15 i el 22 de desembre, en plena campanya de Nadal.

El centre de la ciutat és on s’han aplegat la majoria dels compradors, i alguns han comprat roba d’abric, com jaquetes, botes i mantes. Els propers festius en què es permet obrir són el 6, el 8, el 15 i el 22 de desembre.

El secretari general de la Confederació del Comerç de Catalunya ha assenyalat que Tots Sants és una festivitat molt casolana, que fa que la majoria de persones la passin en família i, per això, no s’ha esperat una xifra alta de vendes. D’altra banda, segons l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució de Catalunya (Anged), s’ha registrat un bon nivell de vendes.