L’Aida i la Kaur viuen al Raval. Es van conèixer durant les sessions fotogràfiques per ser un dels llums de Nadal del barri en el marc del projecte #Raval km0. En total s’hi van presentar més de 100 veïns que volien formar part dels arcs lumínics que durant aquest Nadal il·luminen fins a 15 carrers del Raval.

Aquesta és la segona edició en què els llums de Nadal els protagonitzen els veïns del Raval. La Kaur quan els va veure l’any passat va tenir una sensació negativa. “No sabia ben be de què anava tot això, fins i tot em semblaven lletges. Però com que segueixo la Fundació Tot Raval vaig veure aquest any que buscaven voluntaris per ser els llums de Nadal i em va interessar, i a partir de llavors ho veig d’una altra manera.”

Aida Fernández-Cancela és la parella fotogràfica de la Kaur. En el seu cas, com a monitora de country en un casal del barri estava assabentada de tot aquest projecte. “Tinc companys del casal que ja hi van sortir l’any passat. Aleshores ho comentaven i la Natàlia, la directora del casal, em va dir si hi volia participar”.

Elles protagonitzen una de les 35 fotografies de l’exposició “Llums #Raval km0 2017”. La mostra presenta una selecció de les imatges fetes per la fotògrafa Laia Albert que han servit per crear els llums de Nadal que il·luminen 15 carrers del barri. L’exposició es pot veure a la Galeria dels Àngels fins al 5 de gener.