Els alumnes de la Ferran i Sunyer participen en el concurs de la postal solidària. Ho fan per cicles i són els mateixos estudiants qui trien les quatre postals guanyadores. Aquest dimecres, els nens guanyadors han rebut el seu dibuix emmarcat. L’entitat De Veí a Veí també els ha obsequiat amb algunes còpies, de la seva pròpia postal, editada. Gemma Rodríguez, que copresideix l’ONG, explica que les quatre postals guanyadores s’imprimeixen per distribuir-les per tot el barri.

En una primera fase, els companys de cicle van seleccionar els dibuixos finalistes. Posteriorment, una votació de tota l’escola va decidir quins eren els quatre projectes guanyadors, un de cada nivell. L’ONG De Veí a Veí ha fet servir aquestes imatges per felicitar les festes al barri de Sant Antoni. Una còpia dels dibuixos s’ha emmarcat per a la col·lecció de l’escola, que ja és el tercer any que participa en aquesta iniciativa.

Sheyla El Mohammadi explica que, per fer la postal i participar en el concurs, va triar un ren amb un trineu de Nadal. Gerard Botey diu que, amb pals de gelat, va fer un arbre. I és que un dels requisits del concurs de postals és que la temàtica dels dibuixos fos el Nadal.