La Barcelona Bridal Fashion Week, que se celebrarà del 26 d’abril a l’1 de maig a la Fira, comptarà enguany amb 400 compradors procedents de més de 40 països. Hi estaran presents 260 marques i es podran veure les desfilades de 21 firmes. El saló posarà el focus en el mercat nord-americà i tindrà com a gran estrella el dissenyador Naeem Kham, famós per vestir la primera dama dels Estats Units, Michelle Obama.

El certamen, en què es presentaran les col·leccions per a 2017, ha centrat esforços en el mercat nord-americà, contactant amb fabricants, dissenyadors, compradors i bloguers d’aquest país. En total, comptarà amb més de 200 marques, un 13 % més que en la darrera edició, que exhibiran 20.000 vestits de núvia, nuvi, festa, comunió i complements, amb un 58 % dels expositors internacionals.

Entre els màxims exponents d’aquesta XXVI edició hi ha Naeem Kham, famós per vestir la primera dama Michelle Obama, la reina Noor de Jordània i artistes com Beyoncé; i la israeliana Gàl·lia Lahav, que mostrarà la seva col·lecció de vestits de núvia. Altres marques que desfilaran del 26 al 29 d’abril són Rosa Clarà, que inaugurarà la passarel·la, Jesús Peiró, YolanCris, Jordi Dalmau i Cristina Tamborero, entre d’altres

El saló també inclourà esdeveniments com el Barcelona Wedding Summit, unes jornades professionals que reuniran al CaixaForum el 25 d’abril empresaris i professionals del sector que se centraran en l’anàlisi dels principals reptes i les transformacions del negoci.