Aquest dilluns a la tarda s’ha inaugurat el Beat Barcelona, “l’espai de la ciutat” dins el Mobile World Congress 2024. La iniciativa vol donar a conèixer les iniciatives culturals de la ciutat als assistents del MWC. Enguany el Beat Barcelona celebra la tercera edició en un espai que ocupa dos jardins i l’entrada és gratuïta per als qui tenen el passi per al congrés.

Estrena d’èxit després d’un primer dia intens

L’estrena del Beat Barcelona ha posat el colofó a un primer dia que segons els organitzadors ha superat les expectatives. El director generals del GSMA, John Hoffman, ha visitat l’espai d’esbarjo i trobada i ha assegurat que havia estat un primer dia fantàstic “sense les dades definitives, probablement el millor dels primers dies de la nostra història”.

El responsable del MWC ha intercanviat impressions amb altres dels participants al congrés de telefonia, entre ells Jordi Valls. El tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, ha explicat que el Beat és l’aposta per ensenyar Barcelona i tot el què pot oferir més enllà de les parets del MWC: Barcelona és música, gastronomia, i té molta connexió i simbiosi amb el Mobile”.

L’”afterwork” oficial del MWC Barcelona

Del 26 al 29 de febrer el Beat programa un seguit de xerrades i trobades en què es comparteixen continguts i coneixements de temàtiques vinculades a la tecnologia i la ciutat. Segons els organitzadors, els assistents poden gaudir “d’una experiència multisensorial que combina art, disseny, tecnologia, música i gastronomia“. L’espai proposa “enfortir les relacions que es forgen durant el MWC Barcelona en un entorn distès i ple d’activitats d’oci i gastronomia”. L’espai està obert de dilluns a dimecres de 10 a 20 h i dijous de 10 a 16 h.

Oferta musical i gastronòmica del Beat Barcelona

Durant totes les hores d’obertura del Beat Barcelona es pot gaudir d’una programació variada amb la col·laboració de l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya). Les sales de concerts de la ciutat es veuen representades pels espais següents: Sala Apolo, Razzmatazz, Laut, Sala Taro, Sidecar, Marula Café, Espai Salvadiscos, Garage 442, Freedonia i Vol. A partir de les 17 h, els festivals de la ciutat prendran el relleu amb el Barcelona Music Lab, que agrupa festivals com ara el Sónar i el Cruïlla.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica, a l’espai Beat s’oferirà cada dia un menú de fideuada de proximitat, amb tres opcions: vegetariana, de carn i de marisc. A més, a les 10 h s’oferiran gratuïtament xuixos de Can Castelló a les persones que facin la primera pausa del dia, a les 12 h tindrà lloc un tast de croquetes per a tothom que hi assisteixi i a partir de les 18 h, per cortesia de la GSMA, les barres estaran d’hora feliç, amb cervesa gratuïta.