Foto: Hotel Mandarin

La trobada anual que el prestigiós rotatiu econòmic ‘Financial Times’ organitza sota el paraigua de la Business of Luxury Summit ja té seu per a l’edició del 2025. Serà Barcelona i es farà entre el 18 i el 20 de maig. Ho confirma la mateixa organització en el web del saló, en què ja convida les empreses del sector a inscriure’s en la trobada.

De cara a la propera edició l’organització, que explora les tendències en el mercat del luxe, proposa preguntes com ara què poden fer les marques per arribar als clients que més gasten i quin impacte tindrà en el mercat el ressorgiment de la Xina. Una altra de les preguntes que formula és si ha esclatat definitivament el model de comerç electrònic de luxe.

La ciutat de la Copa Amèrica i la desfilada de Louis Vuitton

En declaracions a ‘La Vanguardia’ el director general de Turisme de Barcelona, Mateu Hernández, explica que la ciutat es va interessar per l’esdeveniment perquè respon a l’estratègia de posicionament de la ciutat: “És una oportunitat important per a Barcelona”. Hernández també explica que quan van presentar candidatura van mencionar la celebració de la Copa Amèrica i la desfilada de Louis Vuitton al Parc Güell, que aquests dies està generant força polèmica entre els veïns de la zona.