Expectació màxima per saber quin serà exactament l’escenari barceloní que triarà la “maison” de moda Louis Vuitton per presentar la col·lecció creuer per a dona 2025. La firma ha avançat a les xarxes socials que la desfilada tindrà lloc en un emplaçament de Barcelona “que serà revelat properament”. La firma de luxe ensenyarà les propostes de moda per a dona per a l’any vinent a càrrec del director creatiu Nicolas Ghesquière.

El que és habitual és que la posada en escena o fins i tot la col·lecció de roba pugui tenir algun gest de complicitat amb la cultura local de la ciutat.

La vinculació de Louis Vuitton amb Barcelona es remunta a principis del segle XX quan la firma de moda va participar en l’Exposició Universal de Barcelona de 1929. També va ser Barcelona la primera ciutat de l’estat on la marca va obrir una botiga el 1987.

La casa de moda tornarà a patrocinar la Copa Amèrica de vela, que es farà a Barcelona del 29 d’agost al 7 d’octubre, i té prevista una programació paral·lela a la competició nàutica amb una exposició i altres esdeveniments que aplegaran a la nostra ciutat convidats d’arreu del món.