Originalment la fira sempre s’ha celebrat a Niça, des de l’any 1993, però enguany l’organització del Tissue World s’ha fixat en Barcelona. Les comunicacions, les infraestructures, l’oferta hotelera i gastronòmica, el clima i el patrimoni han decantat la balança per triar la ciutat. També els visitants i expositors van mostrar la seva preferència perquè l’esdeveniment se celebrés enguany a Barcelona. Una fira binanual que és considerada una de les més importants del món en aquest sector.

Durant quatre dies la ciutat mostrarà un ventall de productes de primera necessitat com el paper sanitari, els mocadors, els tovallons o per exemple les compreses. Però també hi haurà una àmplia exposició de maquinària i tecnologia que presentaran les empreses. Segons els organitzadors hi haurà més de 1.000 professionals del sector que ja han confirmat l’assistència al saló i prop de 200 expositors.

L’estat espanyol és el quart fabricant europeu després d’Itàlia, Alemanya i el Regne Unit, amb una producció que arriba a les 730.000 tones.