Després de sis mesos de burocràcia i un any de reforma, el nou Muy Buenas ha tornat a aixecar la persiana. L’establiment ha recuperat en bona part l’aspecte original gràcies a la restauració dels elements modernistes catalogats que n’han fet els gestors de l’establiment. El bar Muy Buenas va perdre els elements modernistes originals després que l’anterior llogater de l’establiment se’ls emportés per desavinences amb el titular de l’edifici. L’antic gestor de l’espai va sostreure el rètol de la façana i també altres mobles de l’interior. L’Ajuntament va interposar un demanda per espoli als anteriors llogaters de l’establiment, tot i que el patrimoni finalment va ser recuperat.

Un any després de la restauració, en què han participat una desena d’artesans, s’han recuperat el rètol de la façana, elements de fusta, la barra de marbre, vidres i miralls. Un dels autors de la restauració ha estat el vidrier Jorge Aragone, responsable, entre d’altres, dels vitralls de la Casa Batlló i de la Lleó i Morera. Ha explicat que la filosofia va ser “fer un treball  actual que sembla que ha estat fet fa cent anys”. Aragone explica que “el temps dona una pàtina que només pot donar el temps i, fet a mà, t’hi acostes una mica”. La voluntat del nou bar Muy Buenas és “proposar un viatge en el temps en què cada espai pugui tornar a ser aquell que havia sigut”, explica Carolina Gorla, cap de sala de l’establiment. Gorla ha detallat que “no només hem recuperat patrimoni, sinó un discurs per explicar el país a través de la gastronomia”. I ha recordat una de les màximes del local: la frase de Josep Pla, que deia “la cuina és el paisatge posat a la cassola”.