Automobile Barcelona 2021

L’Automobile Barcelona 2021 obre portes aquest dijous a Fira de Barcelona. Aquesta 41a edició té com a gran protagonista el vehicle elèctric i inclourà la participació de més d’una vintena de marques. Si estàs interessat a visitar i adquirir entrades per a l’Automobile Barcelona 2021, t’ajudem amb aquesta guia per saber-ho tot abans d’entrar al conegut com a Saló de l’Automòbil.


Què vols conèixer?


Dates de l’Automobile Barcelona 2021

La inauguració de l’Automobile Barcelona 2021 serà aquest dijous, 30 de setembre, i hi assitiran el rei Felip VI i del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant els primers dies, el saló estarà reservat a la premsa i els professionals del sector. A partir del 2 d’octubre i fins al dia 10 el públic general hi podrà accedir per conèixer les principals novetats en el món de l’automòbil.

Com puc comprar entrades per a l’Automobile?

Si no et vols perdre tot el que hi haurà al saló hauràs de comprar entrades a l’Automobile Barcelona a través del web de Fira de Barcelona. El preu és de 10 euros i els menors de 12 anys hi poden accedir de forma gratuïta.

Horari de l’Automobile Barcelona 2021

Com és habitual l’Automobile Barcelona 2021 se celebrarà a Fira de Barcelona, concretament als pavellons 1 i 8 del recinte firal de Montjuïc. A més, també ocuparà l’avinguda de la Reina Maria Cristina i l’entorn del carrer de Rius i Taulet. L’horari de l’Automobile Barcelona és de 10 a 20 h.

Quines són les novetats del Saló de l’Automòbil?

El vehicle elèctric i els avenços en aquesta forma d’automoció seran l’eix central de l’Automobile Barcelona. Segons els organitzadors del saló, els visitants podran conèixer en primera persona 15 models d’automòbils i tres vehicles de mobilitat personal nous.

Entre les novetats destaca el Cupra Born, un vehicle 100 % elèctric fabricat a la planta de Martorell, la furgoneta Townstar de Nissan, que la presentarà en primícia mundial.

saló del automòbil
Visitants del saló durant l’edició del 2019

Quines marques hi participen?

El saló inclou la participació de 23 marques. Són aquestes: Baltasar, BMW, Cupra, Dacia, DFSK, DR, EVO, Ford, Hispano Suiza, Honda, Hyundai, KIA, Lexus, Lotus, Mercedes, Mini, Nissan, Renault, Seat, Smart, Subaru, Suzuki i Volvo.

Cal una PCR o test d’antígen per accedir-hi?

Per accedir al recinte no caldrà presentar ni una PCR ni un test d’antígens. Fira de Barcelona té un protocol per evitar la transmissió de la covid. Destaca, entre d’altres, l’ús d’intel·ligència artificial per controlar aforaments i distància física, així com per regular la ventilació i la renovació de l’aire. A més, l’acreditació és 100 % digital, l’ús de mascareta és obligatori i es fan controls de temperatura.