L’Automobile Barcelona 2021 arrenca aquest dijous a Fira de Barcelona. A la inauguració d’aquesta 41a edició hi assistirà el rei Felip VI i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que després del tradicional esmorzar amb els organitzadors del saló, faran un recorregut pels diferents expositors.

El vehicle elèctric, el protagonista de l’Automobile Barcelona 2021

El vehicle elèctric i els avenços que s’han fet en aquest camp seran els grans protagonistes de l’Automobile Barcelona 2021, que enguany s’allargarà fins al 10 d’octubre. Durant aquests dies està previst que s’hi presentin prop d’una vintena de novetats, una d’àmbit mundial i l’altra d’àmbit europeu. “Estem davant d’un canvi imparable en el món de la mobilitat”, ha assegurat el president del saló, Enric Lacalle.

Un dels molts cotxes elèctrics presents al saló

20 marques participen en el saló

L’Automobile Barcelona 2021, que va haver d’ajornar-se a la tardor per l’evolució de la pandèmia de la covid, comptarà amb la participació de 20 marques del sector. Presentaran 15 models d’automòbils i tres vehicles de mobilitat personal. Entre les novetats que ja s’han donat a conèixer el primer dia destaca el Cupra Born. El vehicle amb nom de bari barceloní i el primer 100 % elèctric de la marca del grup SEAT.

També destaca la presentació de la nova furgoneta de Nissan, s’anomena Townstar i és una primícia mundial.