centre comercial Diagonal Mar

El centre comercial Diagonal Mar habilitarà un punt de vacunació del coronavirus sense cita a partir d’aquest dissabte, 2 d’octubre. Està previst que la iniciativa es mantingui tots els dissabtes del mes d’octubre. L’objectiu és arribar al màxim nombre de persones, tenint en compte que el dissabte és el dia de major afluència en aquest tipus d’equipaments de comerç i oci.

El punt de vacunació estarà obert de 12 a 20 h. Podran rebre la vacuna totes les persones a partir dels 12 anys. Hauran de presentar la targeta sanitària o, en cas de no tenir-la, qualsevol altra documentació personal. Si es té entre 12 i 15 anys s’haurà d’anar acompanyat del pare, mare o tutor legal i s’haurà de portar la documentació acreditativa.

Aquest punt de vacunació és una iniciativa de l’Oficina de desigualtats en la vacunació, formada pel Consorci Sanitari de Barcelona (CSB), l’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut i l’Agència de Salut Pública de Barcelona. El centre comercial Diagonal Mar disposa de 4.800 places d’aparcament gratuït.