En només tres minuts aquests fideus estaran preparats per menjar amb els condiments necessaris inclosos. Un producte que ve des d'Indonèsia expressament per a la fira. Però a banda d'empreses internacionals i de les grans marques, un dels punts forts de la cita és agrupar la producció artesanal del país. Com aquest fabricant de formatge que fa vuit anys que en produeix des de la comarca d'Osona. Però l'èxit del Barcelona Degusta, com el seu nom indica, és la possibilitat de tastar tota mena de gastronomia. Aquest any, a més, s'hi incorpora el Barcelona & Cakes, un espai exclusiu per a les postres i en què també es fan demostracions culinàries. I després d'un bon àpat, els amants de la cervesa poden recórrer els 50 distribuïdors amb marques majoritàriament espanyoles o, qui ho prefereixi, optar per un got de sangria ben fresca.

El saló incorpora com a novetats el BCN&Cake, on es poden trobar estands dedicats a la rebosteria creativa, i un espai exterior dedicat al menjar per emportar amb una trentena de furgonetes de menjar. També s’hi pot visitar el Degusta Beer Festival, que per primera vegada apropa diversos elaboradors de cervesa artesana .

Entre els gairebé 200 expositors hi ha productes insòlits com el sushi català d’una xarcuteria a Igualada, fet amb escalivada, formatge parmesà, codony i verdures, entre altres productes de proximitat.  Un altre dels aliments curiosos és la Gofrepal, de ChocolateFondue, que dóna forma de piruleta al gofre convencional perquè resulti més fàcil de menjar.

Classes magistrals de cuina

Al llarg dels quatre dies que dura la fira, hi ha previstes més de 90 activitats per aprendre a cuinar, bé sigui amb tallers pràctics o amb classes magistrals a càrrec de cuiners de prestigi com Carles Gaig, Carme Ruscalleda, i Fermí Puig, entre d’altres.

El Barcelona Degusta serà a la Fira de Montjuïc fins diumenge, 27 de setembre.