primer premi grossa sant jordi 2021

71606. És el número que ha guanyat el primer premi de la Grossa de Sant Jordi 2021. Per aconseguir el premi extraordinari de 2.000.000 €, però, cal tenir un número de sèrie concret, el 33.

Si no has tingut sort amb la sèrie, però sí que tens el número guanyador, també has obtingut un premi, encara que amb menor dotació econòmica. Igualment, es premien tots els bitllets amb la mateixa terminació, així com els números anterior i posterior al guanyador.

Com i quan puc cobrar el premi?

Els afortunats tenen 90 dies per cobrar els premis. Per obtenir els diners, el procediment varia segons l’import i el lloc on s’hagi comprat el bitllet.

Es poden cobrar en un establiment físic que disposi de terminal els premis de fins a 120 €, tot i que en alguns casos poden arribar a abonar imports més alts, sempre inferiors a 10.000 €. També es poden cobrar els premis a CaixaBank (a partir de 50 euros), i a l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya, que està situada al carrer d’Enric Granados, 33, a Barcelona.

Si, en canvi, la compra s’ha fet a través del web de Loteries de Catalunya, el procediment és diferent. El premis inferiors a 600 euros es rebran al moneder que cada usuari té al seu compte. Si el premi és superior, es farà un ingrés al compte bancari que va facilitar en registrar-se el web.