La ratolina Emma fa realitat un dels seus somnis: jugar a bàsquet! Fer esport és una activitat a l’abast de la majoria d’infants de la seva edat, però per a ella el camí fins a trobar un lloc on poder entrenar-se ha estat més llarg i complicat. Comparteix amb Noemí Font @ratolinaemma l’emoció del primer entrenament de la seva filla en el bàsquet inclusiu.
Coneix la Laura, una gran entrenadora, i els Invencibles, un equip de futbol inclusiu de Sant Cebrià de Vallalta que ben aviat tindrà un equip d’Invencibles de bàsquet.

Escolta el pòdcast aquí:

Noemí Font és mestra, activista per la inclusió, mare de l’Emma Joana i lluitadora incansable per a la defensa dels drets de la seva filla i dels infants que, com ella, tenen una discapacitat. Ha liderat un moviment de curses infantils adaptades que no para de créixer i en la seva lluita per una escola inclusiva va aconseguir que la seva filla fos la primera alumna de Catalunya a tenir infermera a l’escola. Li agrada fer soroll a Twitter a favor d’un canvi de mirada vers una societat més inclusiva. És autora de ‘La revolució de Shiwa’ i del pòdcast ‘El diari de la ratolina Emma’.

Segueix el fil a twitter #diariratolinaemma