alves tribunal apel·lació

L’Audiència de Barcelona celebra aquest dijous al matí la vista per abordar el recurs d’apel·lació contra la presó provisional del futbolista exjugador del Barça Dani Alves, acusat d’agressió sexual a una noia a la discoteca Sutton. Els tres magistrats de la Secció Tercera escoltaran els arguments de totes les parts i decidiran si el mantenen a la presó o li atorguen la llibertat provisional.

La resolució del recurs, però, no necessàriament ha de produir-se de forma immediata, és a dir, després de la vista.

Dani Alves no està present en la vista

Dani Alves, que continua internat a la presó de Brians 2, no està present a la vista. Els que sí que hi són són els seus advocats, que defensaran el recurs d’apel·lació que van presentar, en què sol·liciten que el jugador quedi en llibertat provisional fins al judici. La defensa d’Alves al·lega que no hi ha risc de fugida del jugador.

A més, han proposat mesures alternatives a la presó per convèncer els magistrats com la retirada del passaport o la col·locació d’una polsera telemàtica per controlar els moviments del futbolista.

La fiscalia vol Dani Alves a la presó

Per contra, tant la fiscalia com la l’acusació particular, que representa la denunciant, volen que Alves continuï a la presó. La fiscalia argumenta que continuen havent-hi motius per mantenir la mesura, com ara indicis racionals de criminalitat i risc que fugi.

A més, també assegura que les mesures cautelars que proposa la defensa no mitiguen aquests motius.