Aquesta tardor el Teatre Poliorama s’omple de mainada els diumenges al migdia en el cicle Petit Poliorama, que s’estrena aquesta temporada. Aquest nou programa porta al teatre obres d’animació infantil que intenten fugir del tòpic parlant als nens amb maduresa, però també amb vocació pedagògica.

El cicle va començar a l’octubre amb  un espectacle del grup Pot Petit, i ha continuat aquest diumenge amb el grup Xiula, que ha presentat l’espectacle ‘La festa del temps’. En aquesta obra, els actor i músics de la companyia fan un viatge a un cim de l’Himàlaia de més de cinc mil metres d’alçària. Pel camí descobreixen emocions que es converteixen en músiques de tot tipus i que estan ben acompanyades pels dibuixos i les ombres fetes per la il·lustradora Mariona Tolosa. L’espectacle es tornarà a representar el 12 de novembre.

El cicle més jove del Poliorama acabarà els dies 19 i 26 d’aquest mes de novembre amb un espectacle musical del grup Mainasons. En l’obra ‘Canta i balla amb la Nia, la Mel i el Ton’, els actors interpreten música popular per als nens i aprofiten per explicar-los quins són els instruments que estan tocant, com es diuen, com sonen i quines  característiques té cada so.