Fan els útims assajos a la mateixa sala on diumenge participaran en el Cicle de Clàssica de les Corts. Tenen molt clar el repertori. Raúl Sandin, membre Trio Amoria “És un recorrido de música des de la Edat Media, por ejemplo, con dos de las obras que aparecen en el 'llibre vermell' de Montserrat. Y así hacemos un recorrido hasta el siglo XX, antre la música popular y la música popular.” El Trio Amoria -avui sense la seva veu- no és la primera vegada que toca al cicle. Asseguren que els agrada perquè la sala és reduïda, ideal per a la música de cambra, i perquè hi ha un públic fidel a les Corts. La d'aquest any és la divuitena edició del certamen i, durant aquesta tardor, s'hi faran cinc concerts. Mercè de la Torre, organitzadora Cicle de Clàssica de les Corts “Totes les persones que venen són o molt joves promeses, que estan començant a fer el seu recorregut, però que estan tenint una evolució molt ràpida o bé persones ja consagrades, com es pot ser el cas de l'Ala Voronkova o el Sergi Vicente.” És per això que els dos últims concerts es reserven als guanyadors del Concurs Internacional de Música, que es fa anualment al districte. A més, una de les actuacions s'ha dedicat a les compositores catalanes del segle XX. Tota la recaptació serà, com sempre, solidària.

L’organitzadora del cicle, Mercè de la Torre, destaca que els concerts s’escullen amb molta cura per tal que encaixin amb l’espai, la sala d’actes del Centre Cívic Trias i Peitx, i sempre amb un doble objectiu: fer concerts de qualitat i alhora promocionar joves artistes. Per això assegura que “totes les persones que venen són o molt joves promeses, que estan començant a fer el seu recorregut però que estan tenint una evolució molt ràpida, o bé persones ja consagrades, com pot ser el cas d’Ala Voronkova o Sergi Vicente”.

En total, hi ha cinc actuacions. La primera és un homenatge a les compositores del segle XX, després actuarà el Trío Amoria —que repeteix en el cicle—, seguits de Sergi Vicente i Ala Voronkova, que actuaran el 19 de novembre; els dos últims concerts es dedicaran als guanyadors del premi de càmera i el premi de veu del Concurs Internacional de Música de les Corts (CIM) 2016.

Raúl Sandin, membre del Trío Amoria i un dels participants en el cicle de música, assegura que els agrada especialment participar en el cicle perquè es fa en una sala petita, ideal per a la música de cambra, i “perquè a les Corts hi ha un públic fidel al cicle”.