Veïns i turistes s’han sorprès aquest dissabte a la tarda en veure com una quinzena d’artistes han sortit al carrer amb les seves obres d’art sota el braç. Es tracta d’una nova edició de Walking Gallery, una iniciativa per donar a conèixer artistes poc coneguts que converteix els carrers en galeries d’art provisionals.

Els artistes han començat el recorregut a la plaça de Lesseps i han passat per diversos carrers de la Vila de Gràcia fins a arribar a la llibreria Consumició Obligatòria, al carrer del Diluvi. En aquest espai, coincidint amb la jornada de Comerç al Carrer, s’ha celebrat el cinquè aniversari d’aquesta iniciativa, que va començar a Barcelona i ja s’ha escampat fins altres ciutats del món com Sao Paulo, Madrid, Porto Alegre, Buenos Aires, Vigo, Saragossa, Bilbao o Nova York.

La Walking Gallery va començar l’any 2010 quan vuit artistes van sortir a passejar pel centre de la ciutat amb les seves obres, en comprovar que a la gent li costava molt aproximar-se a les galeries d’art.