La Pedrera renovarà les visites nocturnes amb un espectacle audiovisual que es projectarà al terrat de l’edifici, en què les xemeneies agafaran tot el protagonisme. L’arquitectura que ofereix l’espai s’ha aprofitat perquè les imatges transcorrin pels elements gaudinians i sorprenguin el visitant. La proposta es posarà en marxa el 18 de maig a partir de les 21 h i es farà cada dia de dilluns a divendres amb diferents projeccions de l’espectacle a la nit. Durant la visita a l’interior de l’edifici, el públic anirà acompanyat dels anomenats “amfitrions” que els explicaran la història i les inspiracions de Gaudí a l’hora de projectar la seva obra. Les videoprojeccions van acompanyades de música que s’ha creat com si es tractés d’una simfonia amb quatre parts: La creació de l’univers i els quatre elements que són l’aigua, la terra, el foc i l’aire; el Jardí de l’Edèn; les civilitzacions i els conflictes, i la inspiració natural en l’arquitectura de Gaudí.

Una opció també per als barcelonins

El públic local podrà gaudir de la visita i l’espectacle -que s’allarga durant una hora i mitja- amb un preu reduït de 20 euros, mentre que l’entrada en general costarà 34 euros. La proposta incorpora la tecnologia per renovar-se i substituir l’actual experiència nocturna, que és La Pedrera Secreta.

El projecte ha costat 700.000 euros i s’ha centrat a elaborar diferents seqüències de videogràfics de 25 minuts de durada i la instal·lació d’equips de llum i so. Segons la direcció de La Pedrera l’objectiu és captar més públic nocturn.