palau musica open house barcelona 2023

(ACN/redacció) El Palau de la Música i el Recinte Modernista de Sant Pau s’uneixen per commemorar els 25 anys de la declaració com a Patrimoni Mundial per la Unesco amb una visita combinada a preu reduït. Hi haurà entrades per 19 euros a partir de l’1 de desembre i durant part del 2023, any en què també es commemorarà el centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner, arquitecte dels dos monuments.

A partir del 7 de gener, 24 euros

Les entrades a 19 euros s’hauran de comprar abans del 6 de gener. A partir del 7 de gener, també hi haurà disponible una entrada combinada als dos edificis però a un preu de 24 euros. L’objectiu és unir esforços i facilitar l’accés a dues de les obres més destacades de Domènech i Montaner i del Modernisme català.

Altres activitats commemoratives

Cada institució ha preparat tot un seguit d’iniciatives per celebrar l’Any Domènech i Montaner. El Recinte Modernista de Sant Pau també celebra l’aniversari amb una exposició de fotografies dels primers treballs de restauració de l’hospital, que testimonien el despertament de la consciència de la seva singularitat des de finals dels anys 70. L’exposició es podrà veure de l’1 de desembre del 2022 al 26 de març del 2023 i formarà part del recorregut de la visita del Recinte Modernista.

Per la seva banda, el Palau dedicarà el concert de la ‘Missa solemnis’, de Beethoven, el 21 de desembre a la figura de l’arquitecte. També ha preparat un catàleg d’activitats amb conferències, una exposició, visites arquitectòniques i programació familiar, entre d’altres.