Dibuixar amb calma els petits detalls del Palau de la Música és una experiència que, amb el ritme de visites i espectacles habituals, és gairebé impossible. L’entitat fa mesos que treballa per obrir l’emblemàtic edifici a la ciutadania, perquè en descobreixin altres vessants, sobretot després del confinament per la crisi del coronavirus.

Per això, han presentat noves propostes de visita que van més enllà del concerts. Un exemple és Inspira, que permet que els visitants passegin durant dues hores pel recinte modernista llibreta i material de dibuix en mà, per captar-ne l’essència. “Estic gaudint molt, és un plaer ser aquí i concentrar-te en tots els detalls que hi ha. Vas mirant i cada cop que mires hi veus un altre color, un altre detall… Ha sigut una visita molt interessant”, explica a betevé una participant.

Visita Familiar, el Palau s’apropa als més menuts

A banda de les visites guiades tradicionals, el Palau ha volgut apostar per una proposta en família, la visita Familiar. Adreçada a les famílies amb infants de sis a 10 anys, és una oportunitat perquè els més menuts coneguin de primera mà la història i el significat del Palau de la Música. Són visites guiades de 50 minuts, que es fan en horari matinal de divendres a diumenge: “Ens han explicat que el Palau està basat en la natura, els animals, és molt bonic i m’ha agradat molt” explica en Pau, un visitant.

Visita Lliure, per fer-la al teu aire

Dimecres, dia 15 de juliol, el Palau estrena la visita Lliure. A través d’una aplicació mòbil es pot descarregar tant una audioguia, com continguts digitals que ajuden el visitant a poder fer el recorregut de manera individualitzada. Aquesta visita es pot complementar amb un tast de música en viu que permet que el visitant gaudeixi de l’acústica de la sala.