Els Castellers de Sants han celebrat de nou la seva trobada d’estiu després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Aquesta diada estiuenca és el gran acte dels borinots per tancar el primer tram de temporada, que aquest dissabte a la tarda va acabar amb el famós correbars, una xaranga i un concert de la banda Clotildes a l’espai dels Castellers de Sants.

En l’actuació castellera hi van participar els Capgrossos de Mataró i els Castellers d’Esplugues, que, junt amb els de Sants, van omplir de nou la plaça d’Osca.

N’hi havia moltes ganes, però, en àmbit casteller, ha sigut tot molt lent. Tenim una fornada de canalla sense formació per la pandèmia i això fa impossible atacar grans castells
Clara Antonio Bonet, copresidenta dels Castellers de Sants

Clara Antonio Bonet, copresidenta dels Castellers de Sants, ha celebrat als micròfons de betevé poder tornar després de dos anys d’absència per la pandèmia, però ha lamentat que hi ha força mainada que s’ha quedat enrere en formació. “Hi ha grans castells que a hores d’ara potser estaríem fent”. També ha comentat que després de dos anys alguns castellers han perdut el vincle amb la colla, però que, en canvi, hi ha gent nova, “i en volem molta més”, ha afegit Bonet.

A la plaça d’Osca s’hi van poder veure un cinc de set, un quatre de vuit o un set de set. La jornada va tancar amb sis pilars de quatre.