Aquest cap de setmana, amb dues funcions, ‘Essències de la Xina’ ha estat l’espectacle destacat del Teatre Victòria. Des de ballet clàssic, romàntic, contemporani i modern, la companyia Suzhou Ballet Theatre ha presentat un repertori de 10 peces amb un estil distintiu del sud-est xinès.

Wuang Quanxing, director general del Suzhou Ballet Thatre, explica que han estat preparant l’espectacle “durant dos mesos per venir a Barcelona”, tot gràcies a un equip format per 53 persones, de les quals 44 són ballarins, i la resta, directors i personal tècnic.

Fundat el 2007, el Suzhou Ballet Thatre es distingeix per tenir un estil de ballet distintiu i modern, el qual barreja la dansa clàssica amb estils culturals de la Xina. Formada per ballarins tant locals com estrangers, la companyia aspira a convertir-se en una de les més creatives i dinàmiques del seu país.

Una iniciativa d’intercanvi cultural

L’espectacle ‘Essències de la Xina’ forma part d’una iniciativa d’intercanvi cultural impulsada per Image China de China Arts and Entertainment Group Ltd. Aquesta iniciativa vol mostrar al públic mundial les arts escèniques tradicionals i contemporànies de la Xina.