Bruce Springsteen
Foto: @springsteen

Com ja va passar en els concerts de Bruce Springsteen d’aquest 2023, The Boss i la promotora Doctor Music han anunciat, per sorpresa, una segona data a Barcelona. Serà el dissabte 22 de juny del 2024, dos dies més tard del primer, el del 20 de juny. La notícia s’ha sabut l’endemà de la posada a la venda de les entrades del primer concert, que es van esgotar en mitja hora. Les d’aquest segon concert es posaran a la venda el proper dimarts 21 de novembre.

Tots dos concerts, emmarcats en una nova gira mundial, seran a l’Estadi Olímpic. Aquesta segona data a Barcelona se suma als tres concerts de Madrid. En aquest cas, en un primer moment s’havien anunciat en dues dates però la setmana passada, després que les entrades s’esgotessin ràpidament, se’n va programar un tercer.

110.000 persones van assistir als concerts del 2023

Més de 110.000 persones van poder veure en directe els dos concerts d’aquest 2023 a Barcelona que, com ja és habitual en el músic de Nova Jersey, van fregar les tres hores de durada. La seva estada a la ciutat va ser molt seguida pels mitjans de comunicació, sobretot per la visita de l’expresident dels Estats Units Barak Obama i el director de cinema Steven Spielberg.