entrades concert bruce springsteen barcelona 2024
Foto: @springsteen

Finalment, hi haurà segon concert de Bruce Springsteen a Barcelona l’any vinent. S’acaba d’anunciar al web la promotora Doctor Music i, de fet, les entrades ja són a la venda. Serà el diumenge 30 d’abril a l’Estadi Olímpic, dos dies després del primer, que ja s’havia programat per al 28 d’abril.

L’anunci s’ha fet poca estona després d’haver posat a la venda les entrades per al primer espectacle aquest dimecres al matí i després de veure la “gran demanda” que ha fet esgotar-les en mitja hora. “Ens espera un cap de setmana complert amb dos concerts a Barcelona en ple pont de l’1 de maig, millor impossible!”, afirmen els organitzadors. D’aquesta manera, Barcelona se suma a la llista de ciutats que han ampliat el nombre d’actuacions degut a la gran demanda d’entrades.

Cartell anunciant el segon concert del Bruce Springsteen a l’Estadi Olímpic

L’anunci d’aquest segon concert ha arribat per sorpresa. De fet, el director de Doctor Music, Neo Sala, va assegurar a RAC1 que li deien que era “impossible” programar una altra data a la ciutat perquè moure tota la producció de l’espectacle, “amb 30 camions”, fins a Dublín era llarg i costós. Sala, però, va dir, però, que li agradaria poder anunciar aquesta data com finalment així ha estat. El que sí que havien deixat del tot clar és que no es faria cap altre concert de Springsteen a cap altra ciutat espanyola.

Tres hores de concert per partida doble

Sala també va concretar que el xou serà “com els d’abans”. De fet, va explicar que els han demanat tenir reservat l’espai per poder allargar-se tres hores. Segons Doctor Music, l’aforament de cada concert serà d’unes 55.000 persones aproximadament.