Oques Grasses

Oques Grasses ha anunciat una gira per presentar el sisè disc, que es publicarà al llarg del 2024. La banda d’Osona farà parada al festival Cruïlla Barcelona, al Parc del Fòrum, el dissabte 13 de juliol de l’any que ve. Les entrades ja s’han posat a la venda.

Concert multitudinari

La banda es va acomiadar dels escenaris a principis del 2023 amb un concert al Palau Sant Jordi al qual van anar 18.400 persones, una xifra que va significar el rècord d’assistència al recinte. Són els autors de temes que s’han convertit en himne com ‘La gent que estimo’, ‘Serem ocells’, ‘In the night’, ‘The bright side’ o ‘ Torno a ser jo’, entre d’altres.

The Tyets, també al Cruïlla

El grup The Tyets també serà al festival Cruïlla i actuarà el 13 de juliol. És una de les formacions de moda de Catalunya gràcies a cançons com ‘Coti x coti’, fusió de reggaeton i sardana amb més de 7,5 milions de reproduccions a Spotify. Altres èxits del disc “Epic solete”, com ‘De l’1 al què’, tenen més de 4,5 milions de reproduccions a la plataforma musical, mentre que ‘Bailoteo’ en registra més de 3,6 milions. En global, el grup a principis de juny va superar el milió d’oients mensuals a través d’aquesta plataforma.

El Cruïlla anunciarà aquest dijous els caps de cartell de l’edició de l’any que ve.