Rosario Flores anul·la concert

Rosario acomiada la seva gira amb un concert a Barcelona. Aquest dimarts, 14 de novembre, la cantant de flamenc pop actuarà al Palau de la Música a les 21 h. Les entrades, que encara no s’han exhaurit, tenen un preu d’entre 35 i 75 €, més les despeses de gestió. Després de tres anys i més de 150 concerts, Rosario aterra a la ciutat per posar punt final al circuit d’actuacions on ha presentant el seu últim àlbum ‘Te lo digo todo y no te digo ná’.

Rosario estarà acompanyada de Fernando Illán, el seu director musical i baixista. A càrrec de la guitarra, estaran David Escudero i Josete Ordóñez. A banda, l’acompanyen a l’escenari Diego Illán, Tato Icasto, Ramón González “El León”, Mayte i Chonchi Heredia, i Juan José Villar i Rapico.

La compositora acaba la gira en la terra que l’ha inspirat a l’hora de fer música. Precisament, el seu pare, el Pescaílla, va ser cantant i guitarrista català, i va ser reconegut com el pare de la rumba catalana.

Festival de Jazz amb Bebe, Clara Peya i Andrea Motis

El concert de Rosario s’emmarca dins del Festival de Jazz de Barcelona que inclou artistes com Bebe, Clara Peya, Andrea Motis o Miguel Poveda, entre d’altres.